Esküvőszervezés

Ugyan Magyarországon jelenleg nem engedélyezett az azonos neműek házassága, de a bejegyzett élettársi kapcsolat lehetséges, így hivatalosan is összeköthetitek az életeteket. Szeretnétek ezt a csodát méltó módon megünnepelni? Esküvőszervezői tapasztalatommal éppen ebben tudok nektek segíteni!

STÍLUSOSAN. PROFESSZIONÁLISAN. NYITOTTAN

Kizárólag olyan szolgáltatókkal dolgozom együtt, akik maximálisan elfogadóak és úgy állnak egy LMBTQ lagzihoz, ahogy azt kell. Természetes nyitottsággal és az alkalomhoz illő legmagasabb szintű profizmussal. Természetes nyitottsággal és az alkalomhoz illő legmagasabb szintű profizmussal versenyképes áron.

Érdemes előre tudnotok, hogy a bejegyzett élettársi kapcsolat és a házasság között csak két különbség van: egyrészt nem vehetitek fel egymás nevét, másrészt nem fogadhattok örökbe - de minden másban jogilag megegyezik a kettő. A Nagy Nap megszervezése pedig pont ugyanúgy zajlik.

Az első találkozó alkalmával együtt pontosítjuk az elképzeléseiteket, majd ahogy haladunk előre a tervezésben, úgy jutunk el a legapróbb, inspiráló részletekig. Mindenben Ti döntötök, én csak felvillantom a lehetőségeket.

Ahogy megvagyunk a koncepcióval, személyre szabottan kifejezetten Nektek ajánlok szolgáltatókat, akikben tudom, hogy megbízhattok, hiszen igényes munkát végeznek, versenyképes áron. A munkám egyik legfontosabb részének tartom, hogy a költségekre is szigorúan odafigyeljek, hiszen a káprázatos koncepció és kivitelezés mellett az ár is döntő szempont. Profi kezekben lesznek, így az esküvő Hozzátok méltó módon, pontosan az elképzeléseitek szerint fog megvalósulni.

SZEMÉLYES ASPEKTUS

Személyesen számomra különösen fontos, hogy ezen a területen segíteni tudjak a pároknak, mert a barátaim körében látom, hogy mennyi bizonytalanság és félelem övezi a kérdést. Megtörtént az eljegyzés, de innen nem tudják, hogy merre tovább. Hogyan zajlik a szertartás? Milyen jogok fogják őket megilletni? Hogyan lehet elkerülni, hogy gyűlölettel találkozzanak akár a hivatalban, akár a szolgáltatóknál? Sokan ezért is halogatnak. Egyszerűen túl bonyolultnak és megterhelőnek tartják az utánajárást és a szervezést, ezért inkább bele se kezdenek. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy kifejezetten LMBTQ pároknak kezdem megszervezni a Nagy Napot a hivatalos szertartástól a pazar hangulatú lagziig. Hogy végre merjetek belevágni. Mert nálam biztonságban és profi kezekben lesztek az első pillanattól fogva.

 

Hendrik Viktória

Galéria

Keressetek bátran,
amennyiben bármilyen kérdésetek lenne

[jr_instagram id="3"]

Instagram

Nézz be hozzám!