Esküvőszervezés

Esküvőtípusok

Most pedig inspirálódjatok a különböző esküvőtípusokat böngészve! Nézzetek körül, hogy mi szimpatikus Nektek, és legyetek bátran kreatívak, hiszen akár több stílust is tudunk keverni. Minden megvalósítható!

Elegáns

Pazar és nagyszabású esküvő az álmotok? Csillogjanak a kristálypoharak, pompázzon minden törtfehér és arany színben, legyen az esküvő helyszíne impozáns! Nyűgözzük le a vendégeiteket egy igazán emlékezetes, elegáns esküvővel, ami biztosan kiemelkedik a többi közül.

Elegáns

Környezetbarát

Odafigyeltek a környezettudatosságra a mindennapokban, és fontos számotokra, hogy az esküvő is környezetbarát legyen? Jelezzétek nekem már az első találkozó alkalmával, és jönnek a cserepes növények vágott virág helyett, a menüsort helyi termelőktől származó alapanyagokból állítjuk össze, és akár felajánlhatjátok a menyasszonytáncból befolyó összeget egy nemes célra.

Környezetbarát

Vinatage

Kalligrafikus esküvői meghívó, romantikus helyszín, madárkalitka, púderrózsaszín virágok, vintage menyasszonyi ruha - az apró részletektől lesz igazán hangulatos egy vintage stílusú esküvő, amely annyira időtlen, hogy mindig divatos lesz. A régies stílushoz keverhetünk újszerű elemeket, hogy frissen tartsuk a koncepciót - mindent együtt találunk ki, hogy a legszebb legyen a Nagy Nap!

Vinatage

Hercegnős

Gyerekkorod óta egy mesébe illő esküvőről álmodozol? Ugyan nem vagyok Hamupipőke tündér keresztanyja, de megvalósítunk mindent, amitől fejedelmi módon csillogni fogtok. Választunk egy gyönyörű palotát, kastélyt vagy impozáns báltermet helyszínként, nagy abroncsos, habos menyasszonyi ruhát, apró koronákkal díszített macaronokat, galambreptetést és hófehér virágokkal díszített esküvői limuzint.

Hercegnős

Tematikus

Van egy kedvenc közös filmetek vagy országotok, ahova sokszor visszajártok - és szeretnétek, hogy ez megjelenjen az esküvőn? Bármilyen vad ötlet jöhet a dekorációtól kezdve a Star Wars bevonuló zenétől kezdve az egyiptomi stílusú sminken át egy Marvel formatortáig. Mindent megoldunk kitűnő szolgáltatóainkkal karöltve.

Tematikus

Szőlőskert

Kedvenc borvidéketeken szeretnétek kimondani az igent? Számos csodás helyszín közül válogathattok, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik akár a Badacsonyra, akár a tokaji borvidékre, akár Villány vagy Szekszárd lankáira. A kedvenc borotok garantált, így a jókedv is, arra pedig külön hangsúlyt fektetünk, hogy a menüsor passzoljuk a borokhoz - minden más pedig csak a ráadás.

Szőlőskert

Vízparti

Álomszép naplemente a Balaton, a Duna vagy egy patak partján - miközben egy stégen éppen örök hűséget fogadtok egymásnak. Ez a pillanat garantáltan egész életetekben megmarad. Magát az esküvőt tarthatjuk egy parton lévő hotelben, étteremben, csónakházban, sátorban vagy akár egy hajón - szárnyaljon szabadon a fantáziátok, hiszen úgy lesz igazán varázslatos a végeredmény!

Vízparti

Bohém

Kötelező elemek és feszélyezettség helyett egy igazán egyedi, hozzátok illő esküvőt szeretnétek? Székek helyett babzsákfotelek, lágy hangon szóló szélharangok, a csillagos eget mutató fotófal, földre helyezett párnák mellett vízipipák, fátyol helyett virágfonat a hajadba. Jöhet minden, amitől valóban egyéni megoldásokkal teletűzdelt lakodalmatok lesz!

Bohém

Erdőközeli

Vadvirágok, természetes színek és környezet, befőttes üveg, borospalack. Igen, ez a rusztikus esküvő country stílusban. Erdő, glamping stílusban kialakított sátrak tündérfényekkel, virágos hajdísz, erdei termésekkel díszített esküvői teríték és lágy vonalvezetésű esküvői ruha. Az egyszerűség és természetközeliség rendkívül vonzó sok pár számára, és mi örömmel valósítjuk meg az elképzeléseiteket.

Erdőközeli

Indusztriális

A városban érzitek magatokat a legjobban? Tükrözze ezt az esküvőtök stílusa is. Kibérelhetünk egy hangárt vagy loftot, feldíszítjük fényekkel és ezüst, fekete, fehér fémekkel, légies vonalvezetésű, modern bútorokkal. A zenét a kedvenc stílusotokban egy neves DJ szolgáltatja, a hagyományos ételsornak nyomát sem fogjátok látni, hiszen a kedvenc éttermetekből rendeljük a nemzetközi menüt. Ha szeretnétek, mixelhetjük az indusztriális stílust romantikus elemekkel - minden csak rajtatok múlik!

Indusztriális

Minimál

Imádjátok az egyszerűséget? Mi is. Hatalmas terek, szellős megjelenés, fehér és bézs színárnyalatok, geometriai formák, finom játék a textúrákkal és letisztult vonalvezetés az esküvő minden részletében. A légies stílusérzékkel megválasztott növények pedig feldobják és élettel töltik meg a teret, ami még jobban kiemeli a tér egyszerűségét és nyitottságát.

Minimál

Téli

Csillogó hópelyhek, ünnepi fények, meleg és hideg színek keveredése, hófehér prémmel körbeölelt esküvői ruha. Egy téli esküvő igazi kuriózum. Igazi téli tündérmese világot teremthetünk Nektek, ahol ott lebeg a csoda érzése a levegőben. Az már csak a hab a tortán, hogy télen kedvezőbb árakat fogtok kapni és a helyszínek közül is több áll rendelkezésetekre még akkor is, ha csak kevés idővel a kiszemelt időpont előtt kerestek meg engem, hogy kezdjük el a szervezést.

Téli

Kerti

Van a baráti körben vagy a családban egy hatalmas kert? Használd ki ezt a szuper adottságot és ne költsetek pluszban a helyszínre! Egy jó dekoros, egy catering cég és természetesen én, az esküvőszervező olyan hangulatossá varázsoljuk a kertet, hogy rá sem fogtok ismerni! Kihangsúlyozzuk a legszebb részeit, lampionokkal díszítünk, fogadjuk a vendégeket, hozzuk a szükséges asztalokat, székeket, beállítjuk a legjobb helyre a DJ-t.

Kerti

Fesztivál

Hívjátok meg a teljes baráti kört, a kedvenc DJ-teket, töltsétek fel az italpultot - és indulhat a fesztivál! Ünnepeljétek meg az örök fogadalmatokat egy hatalmas bulival és reggelig tartó tánccal. A menü is tematikának megfelelő lesz. Napközbenre beállítunk egy hamburgeres sarkot, ahol frissen sülnek a pogácsák, éjféli töltött káposzta helyett pedig pizzát rendelünk a társaságnak. Figyelem! A fotóst ebben az esetben se kérjétek meg, hogy maradjon a buli végeztéig, hiszen ismeritek a szabályt, hogy ami éjjel 2 után történik egy buliban, az ott is marad.

Fesztivál

Tradícionális

Rímben beszélő vőfély, pálinka, hagyományos esküvői játékok, húsleves, éjféli töltött káposzta és tradicionális esküvői ruha. Ha nosztalgikusan gondoltok a régi esküvőkre, és magatoknak is szeretnétek egy igazi hetedhét országra szóló, akár több napos lakodalmat, akkor mondjátok ezt már az első találkozó alkalmával. Higgyétek el, a szüleitek és a teljes rokonság imádni fogja!

Tradícionális